Zapraszam osoby w różnym wieku (od 16 roku życia) na deski TEATRU ÓSMEGO DNIA. To tam od lutego zaczniemy się spotykać.
Spróbuję naszą uwagę skupić przede wszystkim na pracy zespołowej. Ona jest mi szczególnie bliska. Nie chciałbym tutaj dokładnie rozpisywać co będzie spectrum naszego wspólnego doświadczenia, a także co dokładnie będziemy robić, bo napisać można wiele. Pragnę jedynie Was zapewnić, że z pewnością zadbam o to, by było żywo, organiczne, zabawowo, byśmy dobrze się ze sobą czuli.
Ufam, że razem jako grupa postaramy się, nie tylko wykazywać odpowiedzialnością, czy zaufaniem, ale również zaczniemy komunikować się ze światem poprzez spektakle, akcje i inne wydarzenia teatralne. Do tego będę chciał Was również namówić.
Popracujemy metodą teatru autorskiego, którą staram się praktykować od ponad 20 lat nie tylko z moją autorską grupą (Krzyk), ale i z innymi podmiotami i osobami z którymi pracowałem i pracuję. Sztuka w tym oczywiście TEATR wymaga od nas ciągłych pytań o siebie, o świat i o nasze relacje z drugim człowiekiem. Skłania nas do zachowania czujności. Dlatego m.in. chciałabym, poprzez moje doświadczenie zebrane w pracy z osobami z różnych podmiotów w kraju, czy zagranicą, podzielić się z Wami częścią tej mojej teatralnej drogi, którą zacząłem ponad dwie dekady temu. Ufam, że uda nam się razem spotkać, że spróbujecie. A co z tego wyjdzie? Sam jestem tego bardzo ciekaw.
Zapraszam w lutym do TEATRU ÓSMEGO DNIA.
Pytania i zgłoszenia przesyłajcie na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Warsztaty teatralne z Markiem Kościółkiem
- Data: 2022-02-07 18:00
- Miejsce: Poznań
- Ceny: Bezpłatnie
- Link bilety: https://fb.me/e/2SIlVHij5